All for Joomla All for Webmasters
Viraal

‘Drie Temptation Island VIPS koppels al bekend!?’

Loading...

Het tiende seizoen van Temptation Island ligt nog maar net achter ons maar we mogen nu alweer gaan uitkijken naar het volgende seizoen dat op 7 juni van start gaat, met deze keer bekende Nederlanders als deelnemers: Temptation Island VIPS!

Om de spanning vast op te voeren probeert RTL de deelnemende BN’ers natuurlijk zo lang mogelijk geheim te houden, maar wij hebben gelukkig drie van de vier koppels al weten te ontmaskeren!
Van het laatste seizoen van Temptation Island weten we dat de koppels en verleiders hun social media voorafgaand en tijdens de uitzending van het programma strict afgeschermd moeten houden, om te voorkomen dat er details over de uitkomst gelekt worden.
Door te bedenken welke koppels er geschikt zouden kunnen zijn voor deelname, en vervolgens hun social media-accounts te checken, presenteren we hierbij

Dit zouden de deelnemers van Temptation Island VIPS kunnen worden!
Niels en Rosanna!


Niels en Rosanna kennen we natuurlijk nog van Temptation Island 2017, waarmee ze hun status als BN’er verdienden. Beiden lieten zich aardig gaan, maar de relatie hield toch stand. Gaan ze de tweede test ook doorkomen?

Andy en Melisa!

Andy van der Meyde werd bekend als profvoetballer bij o.a. Ajax en Inter, maar is de laatste jaren vooral op TV te zien in verschillende reality shows met zijn vrouw Melisa. De relatie tussen de twee zit vol pieken en dalen, Temptation Island moet dan ook gesneden koek voor ze zijn. Andy staat in ieder geval garant voor schuine grappen en foute opmerkingen.

En natuurlijk…. Fabrizio en Pommeline!

Pommeline was misschien wel de opvallendste verleidster uit Temptation Island 2017, Fabrizio was dit in 2018. Behalve dat Pommeline in de tattoo studio van Fabrizio werkt, kregen de twee onlangs een relatie. Zouden ze behalve zelf verleiden ook makkelijk laten verleiden?

Loading...
To Top