All for Joomla All for Webmasters
Viraal

Dit is de nieuwe goedkope koelapparaat, grote airco-fabrikanten vrezen hiervoor

Wanneer u nog nooit eerder een luchtkoelingsapparaat hebt gehad, is dit HET apparaat voor u!

Twee weken geleden vierden we de introductie van een nieuw koelapparaat op de markt, wat goedkoper en gemakkelijker te hanteren is dan ooit tevoren.

Dit is geen standaard koelapparaat, dit apparaat is voorzien van de nieuwste technologieën uit het airco-onderzoek. Dit komt overeen met de dure apparaten die 500 € kosten. De resultaten die u hiermee behaalt, zijn opmerkelijk.

Wij begrijpen het dat u nog nooit een koelapparaat hebt gehad, de meeste mensen hebben er geen, omdat ze tot nu toe te duur waren en te weinig presteerden. Maar met dit nieuwe apparaat zult u versteld staan van de vooruitgang van de airco-industrie. De meeste experts zijn het erover eens, dat dit koelapparaat de airco-branche voor altijd zal veranderen.

De laatste dagen zijn we in Nederland de 30-graden grens bijna gepasseerd. Dan kan het in huis snel onaangenaam worden.

Daarom is dit koelapparaat wereldwijd ook een van de snelst verkochte apparaten. Iedereen wil een koele woning. Momenteel wordt het apparaat als warme broodjes verkocht. In de afgelopen week werden er meer dan 80.000 wereldwijd verkocht. Zelfs de fabrikant was volledig verrast.

Waar hebben we het eigenlijk over?

We hebben het over het nieuwe CoolAir-koelapparaat dat nu ook in Nederland verkrijgbaar is.

Vooraanzicht van de CoolAir

Het koelapparaat is ontwikkeld door een team van ingenieurs. Dit team van experts wilde een kwalitatief hoogwaardig koelapparaat maken, wat een ieder zich kan permitteren, maar dat ook extreem duurzaam is en over voldoende koelend vermogen beschikt. Daarnaast wilden ze de omgang extreem eenvoudig maken, zonder slangen en andere ingewikkelde installaties.

Daarvoor moesten ze de CoolAir vanaf de basis zelf vormgeven. Het resultaat van al deze onderzoeken en inspanningen was dit apparaat.

Hoeveel kost de CoolAir?

Vanwege de nieuwe technologie en de verbazingwekkende prestatie zou hij ongeveer €500 moeten kosten, maar ze hebben hem voor €89 op de markt gebracht.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig te bedienen. Dat gaat als volgt:

    • Sluit de CoolAir per USB of stekker op de stroom aan.
    • Druk op de inschakelknop en de ruimte wordt gekoeld.

Loading...

Populair

To Top