All for Joomla All for Webmasters
Viraal

Khloé Kardashian bevestigt zwangerschap na maanden van geruchten

Loading...

Khloé Kardashian (33) heeft haar zwangerschap officieel bevestigd via Instagram. De realityster plaatste een foto van haar groeiende buik.
Kardashian bedankte haar vriend Tristan Thompson voor dit “enorme geschenk”.

“Ik heb hier zo lang op gewacht en heb altijd vertrouwen gehad dat God het juiste moment voor mij zou uitkiezen. Dat is nu gebeurd. Tristan, dank je wel voor jouw liefde. Je behandelt me als een koningin en jij geeft me het gevoel dat ik de mooiste vrouw op aarde ben! Dankzij jou ben ik straks moeder, dat is simpelweg magisch. Je maakt me zo ontzettend gelukkig, liefje!”

De Kardashian deelde het babynieuws nu pas, omdat ze zo lang mogelijk met haar vriend en familieleden wilde genieten van dit bijzondere moment. Maar nu het aan haar buik te zien is, vond Kardashian het tijd om het wereldkundig te maken.

Tegen haar fans zei Kardashian: “Bedankt voor jullie begrip, we zijn enorm dankbaar dat we deze mooie momenten een poosje in intieme kring hebben kunnen delen. Ik ben super dankbaar, opgewonden, nerveus, bang en hysterisch van blijdschap, maar ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu.”

Haar zus Kim Kardashian verwacht via een draagmoeder haar derde kind. Halfzusje Kylie Jenner zou ook in verwachting zijn, maar heeft dat nieuws niet bevestigd.

 

Loading...

Populair

To Top